LIVESTREAM

Livestream oplossingen tijdens COVID-19 pandemie

De voorbije maanden hebben we een enorme groei gezien in de vraag naar livestreams. Dit is een snelle en soms noodgedwongen oplossing om een evenement toch door te laten gaan. Wij helpen je graag om zelfs online de boodschap op een heldere manier over te brengen. We investeerden de afgelopen maanden in extra videoschermen en ptz camera's.

MULTI-CAMERA SETUP

Meerdere camera's tijdens een livestream zijn de standaard. PTZ camera's worden het vaakst gebruikt bij livestreams. We bieden zelfs de mogelijkheid aan om live dronebeelden weer te geven!

PRESENTATIES

Uiteraard is het mogelijk om een live powerpoint presentatie weer te geven in een livestream, zelfs op je eigen computer.

MEERDERE PLATFORMEN

HYBRIDE EVENTS

Een hybride event is een evenement dat fysiek plaatsvind op een locatie naar keuze. Tegelijkertijd wordt het online uitgezonden en is interactie mogelijk.

We streamen naar alle mogelijke platformen waarvan de bekendste; Youtube, Facebook Live, Zoom,...

LIVESTREAM VOOR UITVAART

Door ziekte, verblijf in het buitenland of de corona maatregelen kan niet iedereen fysiek een uitvaart bijwonen op dit moment. 


Livestreamen van de uitvaart via het internet laat toe dat nabestaanden vanop afstand toch passend afscheid kunnen nemen van een dierbare. 


Wij beschikken over alle livestream technieken waardoor we u een optimaal aanbod kunnen bieden, afgestemd op uw specifieke wensen. Voor de praktische uitwerking nemen we graag contact op met uw uitvaartplanner. 


De uitvaart of begrafenis is live wereldwijd te bekijken met elk type toestel met internettoegang, na afloop blijft de volledige video online beschikbaar.

PTZ CAMERA

PTZ camera's zijn camera's die van op afstand bediend worden. PTZ staat voor pan, tilt en zoom. De camera kan dus onbemand links, rechts, omhoog en omlaag bewegen, zelfs zoomen.