OVER ONS

Welkom bij Sound&Co, waar we streven naar een uitmuntende ervaring door middel van onze uitgebreide diensten. Of je nu een privéfeest met een beperkt aantal gasten organiseert of een grootschalig evenement plant, wij zijn er om jouw visie te realiseren.


Sound&Co is gevestigd in Gooik, slechts 15km van Brussel, dat maakt ons een strategische partner voor evenementen in en rond Brussel.


Ons toegewijde team is ervaren in het technisch ondersteunen en uitwerken van diverse evenementen, variërend van culturele voorstellingen tot modeshows, zowel nationaal als internationaal. We streven ernaar om grensverleggende en innovatieve concepten te realiseren, terwijl we altijd de wensen van onze klanten centraal stellen.


Of je nu op zoek bent naar verfijning voor een eenvoudig concept, een grensverleggende ervaring die de zintuigen prikkelt, of frisse ideeën om je evenement te verlevendigen, bij Sound&Co staan we klaar om te luisteren, te inspireren en samen te werken om je evenement naar nieuwe hoogten te tillen.


Laat ons weten wat je in gedachten hebt, want jouw visie is ons uitgangspunt. Samen kunnen we een unieke en onvergetelijke ervaring creëren die je gasten versteld zal doen staan en waar ze nog lang over zullen napraten. Bij Sound&Co streven we ernaar om van elk evenement een meesterwerk te maken.

Kerstdiner 2023 - Cies Albert Media