VIDEO

Grote videoschermen huren bij Sound&Co

Sinds 2016 verhuren we bij Sound&Co videoschermen voor evenementen. Onze eerste opdrachten voerden we uit voor het EK voetbal in 2016. 


Onze uitgebreide collectie videoschermen biedt de perfecte visuele ondersteuning voor diverse gelegenheden, van live uitzendingen en presentaties tot productvoorstellingen, beurzen of reclametoepassingen


Hieronder tonen we je graag welke schermen we kunnen aanbieden en voor welke toepassingen.


LED NINOVE

LEDSCHERMEN VOOR EVENEMENTEN

100m² ledscherm voor Veaudeville

Voor het nieuwjaarsevenement van Veaudeville werd in totaal 100m² ledwall gebouwd. Het scherm diende als vliegtuigsimulator om nieuwjaar te vieren in 6 verschillende landen volgens de tijdzones. Meer foto's van dit evenement kan je vinden op de facebookpagina van Veaudeville.

- Pixel Pitch 10mm

LEDSCHERMEN VOOR PRESENTATIES

bmw
bmw
bmw
bmw

6m² ledscherm voor

BMW Van den Broeck

De voorstelling van BMW's nieuwe 2 reeks Grand Coupé bij BMW Van den Broeck was een stijlvol evenement waarvoor 6m² ledwall werd gebouwd. De video voor de onthulling van het nieuwe model werd verwerkt in een presentatie. De ledwall stond gestacked om voldoende zichtbaarheid te bieden aan alle aanwezigen. - Pixel Pitch 3.9mm

LEDSCHERMEN VOOR RECLAME

Trailer
Totem
Trailer
Trailer

LED reclameschermen op voet of aanhangwagen zijn ideaal om te adverteren.

Met Sound&Co verhuren we al enkele jaren led schermen. Nu hebben we ook reclameschermen op aanhangwagen of voet/totem toegevoegd aan ons assortiment. Je kan deze schermen huren voor reclame of live uitzendingen. Afhankelijk van de toepassing zorgen we voor de juiste aansluitingen.

De ledschermen op aanhangwagen of trailer hebben een snelle opbouwtijd en relatief laag stroomverbruik. 

TELEVISIESCHERMEN VOOR PRESENTATIES

82"

Televisieschermen op voet kunnen snel geplaatst worden en hebben we in grote aantallen op vooraad.

Flatscreens, TV-schermen, televiesies, hoe je ze ook wil noemen we hebben ze in grote aantallen in verhuur. Ze zijn relatief goedkoop in huurprijs waardoor ze ideaal zijn om te gebruiken op je evenement. Ze kunnen aangesloten worden voor een presentatie maar hebben ook een ingebouwde mediaspeler voor diashows van bijvoorbeeld sponsors.

PROJECTIESCHERMEN VOOR EVENEMENTEN

Veaudeville projectiescherm

Vaste installatie van een projectiescherm in de Veaudeville showhall te Ninove

Voor klanten die op zoek zijn naar een groot scherm voor een beperkt budget biedt een beamer of projector met projectiescherm die ideale oplossing. In de Veaudeville-showhal (sinds 2020 Mauritz) installeerden we een scherm van 20m2 met Optoma projector van 6000 ANSI lumen.  Deze setup wordt gebruikt voor tal van evenementen. De aansturing kan zowel aan het podium als in de backstage.