Personeelsfeest OLV Aalst 2023

Personeelsfeest


Het OLV Ziekenhuis verdiende een feest en dat is precies wat ze kregen. Een betoverende avond vol verrassingen en opwinding. Met de professionele ondersteuning van Sound&Co en A Point Events werd het een onvergetelijke ervaring. Het ziekenhuis straalde trots en waardering uit naar zijn medewerkers. Een welverdiend feest om hun inzet en toewijding te vieren.

Het OLV Ziekenhuis in Aalst vierde onlangs zijn jaarlijkse personeelsfeest, het was een avond vol betovering, opwinding en verrassingen.


Het evenement werd tot in de puntjes georganiseerd door a point events, een toonaangevend evenementenbureau. Om de avond naar een hoger niveau te tillen, werd Sound&Co ingeschakeld om de audiovisuele installaties te verzorgen en technische ondersteuning te bieden. 


Bij het betreden van de feestlocatie werden de gasten meteen ondergedompeld in een betoverende lounge area. Het geluid van zachte muziek vulde de ruimte terwijl prachtige verlichting de zaal in een warme gloed hulde. Hiervoor werden Chauvet EVE spots gebruikt. 


Met de adembenemende verlichting van Chauvet en Briteq, creĆ«erde Sound&Co een betoverende sfeer die perfect paste bij de nieuwe huisstijl van het ziekenhuis. De ledschermen, met visuals in de indrukwekkende P3.9 kwaliteit, brachten de boodschap van het ziekenhuis tot leven en zorgden voor een visueel spektakel. 


Naast het opbouwen van de audiovisuele installaties, bood Sound&Co ook technische ondersteuning gedurende het hele evenement. Hun ervaren technici stonden paraat om eventuele problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verliep. Het team van Sound&Co was professioneel, punctueel en uiterst bekwaam, wat bijdroeg aan het succes van de avond.


De samenwerking tussen Sound&Co en A Point Events was essentieel voor het welslagen van het evenement. Dankzij de naadloze samenwerking konden beide teams hun expertise combineren en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen. Deze succesvolle samenwerking versterkte de reputatie van beide bedrijven als toonaangevende spelers in de evenementenindustrie.


Het jaarlijkse personeelsfeest van het OLV Ziekenhuis in Aalst was een ware triomf, mede dankzij de uitstekende audiovisuele installaties en technische ondersteuning van Sound&Co. De betoverende sfeer, technische hoogstandjes en vlekkeloze uitvoering droegen bij aan een onvergetelijke avond voor alle gasten.


Door de succesvolle samenwerking tussen Sound&Co en A Point Events werd dit evenement een mijlpaal in de geschiedenis van het ziekenhuis.


Samen kunnen we de magie van het juiste licht en geluid op jouw evenement tot leven brengen!