Kids Spring Wondeland 2023
Kids Spring Wonderland

Kids Spring Wonderland


Leve de lente, het fleurigste seizoen van het jaar.

Met frisse groene tinten ontwaakt de natuur uit een lange winterslaap. Alles en iedereen barst van de energie. Ook in Gare Maritime kan je het voorjaar voelen kriebelen. Tijdens Kids Spring Wonderland bloeit er een betoverend bos in het bruisende, overdekte, hart van Tour & Taxis.  De ideale locatie voor een lentefestival voor het hele gezin.

Technische ondersteuning voor Kids Spring Wonderland


Sound & Co is er trots op technische ondersteuning te hebben geleverd voor het evenement Kids Spring Wonderland.

Onze deskundige technici hebben gezorgd voor een uitstekende geluids- en lichtinstallatie, evenals betrouwbare stroomvoorziening voor de springkastelen.


Geluidsinstallatie


Onze geluidsinstallatie was van topkwaliteit en leverde een kristalhelder geluid dat perfect geschikt was voor het evenement. We hebben gebruik gemaakt van Coda Airay om ervoor te zorgen dat elke noot perfect te horen was. Onze technici hebben ook gezorgd voor de juiste plaatsing en afstelling van de speakers om ervoor te zorgen dat de line array goed afgesteld was.


Verlichting


Onze verlichting was ook van topkwaliteit en zorgde voor de juiste sfeer op het evenement. We hebben gebruik gemaakt van een combinatie van Chauvet Force 1 Spot en Chauvet Rogue R1 en R2 wash om een ​​aantrekkelijke en levendige omgeving te creëren. Onze technici hebben ook gezorgd voor de juiste plaatsing van de lampenslinger verlichting om ervoor te zorgen dat de hele locatie gezellig verlicht was.


Stroomvoorziening


Sound & Co heeft ook gezorgd voor betrouwbare stroomvoorziening voor de springkastelen op het evenement.

We hebben ervoor gezorgd dat de stroomvoorziening op de juiste manier was aangesloten en dat er voldoende stroom was om de springkastelen te laten werken zonder dat er problemen zouden optreden. Hiervoor werden meer van 10 verdeelkasten en honderden meter kabels gebruikt.


Als je op zoek bent naar professionele technische ondersteuning voor jouw evenement, dan is Sound & Co de juiste keuze.


Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we je kunnen helpen.

Kids Spring Wonderland is een jaarlijks terugkerend indoor speel- en entertainment evenement voor kinderen dat gehouden wordt in Tour & Taxis, Brussel. Het is bedoeld om kinderen van alle leeftijden te vermaken met diverse activiteiten en attracties, zoals springkastelen, hindernisbanen, spelletjes, opblaasbare attracties, optredens en nog veel meer.


Naast de attracties biedt Kids Spring Wonderland ook een volledig programma met leuke workshops en shows voor kinderen. Er zijn activiteiten zoals het versieren van cupcakes, knutselen, schminken, en het ontmoeten van favoriete stripfiguren. Er is voor elk kind wel iets leuks te beleven!